25.5.10

Göksel - Hayat Rüya Gibi





Göksel'e hayranım, kömür karası saçları ve vintage hayat tarzını benimsemesi çok hoşuma gidiyor. 2009'da çıkardığı ''Mektubumu Buldun mu'' albümüyle unutulan şarkılara taze kan verip nostalji rüzgarları estirmişti. Şimdi de kulaklarımızda benzer tat bırakacak gibi gözüken ''Hayat Rüya Gibi'' albümünü çıkardı. Ben birkaç şarkısını dinledim, çok hoşuma gitti. Ayrıca fotoğraflar muhteşem olmuş.Yaz başlamışken bu fotoğrafları görmek insanın içi kıpır kıpır ediyor.

Albümün adına takıldım biraz... ''Hayat rüya gibi'' evet rüya gibi bazı günler kötü rüya(kabus) bazı günler ise tatlı rüya..

4 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Bende cok begeniyorum Goksel'i taa en basindan Sabir dan beri ama sanki yalnis bir pazarlama politikasi icindeler bir turlu istedigim basariyi goremiyorum onda

vintage peony dedi ki...

evet çok haklısın, satışları nedense normalin altında gibi her seferinde, ha bi dakika depresyondayım çok tutmuştu.. Parayı götürmüştü o zaman bence :)

Meral Erdoğan dedi ki...

fotograftaki su ektiye fog mu deniyordu? iste ben de ona ona bayiliyorum :)

vintage peony dedi ki...

anti-fotoşop bi insanım, çakma fotoşop var(photoscape) bende.
ama bu etkiyi ben de çoook seviyorum. Bulunduğu fotoğraflara bahar havası veriyor, hatta çiçek olmasa bile. Değil mi? :)