6.4.10

the september issue

Bugün benim ağzıma acı biber sürün. Fazla kişisele girmeyip Grace ile kamufle edicem nihahahaha..

Dün gece izledim sonunda ''The September Issue'' filmini. Eminim moda bloglarımız bu filmi çoktaan yalayıp yutmuştur. Tüm ilgi  Anna Wintour'daydı kadın modanın kraliçesi, tüm trendler moda ile ilgili herşey ondan sorulur! Çok iyi bir yönetici olduğu ve moda dünyasını dize getirdiği kesin ama benim gözüm en çok da Vogue Kreatif Direktörü Grace Coddington'a takıldı. Eskiden modellik yapıyormuş sonra büyük bir kaza geçirmiş. Çok yetenekli, hırslı, çalışkan bir kadın. Yemekleri mutfakta pişirip, rötuşlayıp Anna'ya sunuyor. Bazı sahnelere gençliğinde çekildiği fotoğrafları koymuşlar.. Accaip hoşuma gittiği için sizlerle de paylaşayım istedim.



1, 2, 3, 4, 5, 6

6 yorum:

Matissera dedi ki...

bende izlemek istiyorummm ...bu arada fotolarına da bayıldımm, çok güzell :)

Meral Erdoğan dedi ki...

ben de izlemedim... hemen bulup izleyelim...

benim de elle dergisi editoru jean dominique bauby nin gercek hayat hikayesinden yola cikilarak yapilmis ""the diving bell and the butterfly"dan yeni haberim oldu :( aldim filmi... izlenecekler arasinda sirasini bekliyor...

vintage peony dedi ki...

siz matiyle bu filmi izleyin ben de ''the diving bell and the butterfly''a bi bakıp çıkıcam :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

september issue aslında gerçekten de iyi ki çekilmiş bir film, böyle diyorum çünkü graceful grace'i herkese tanitti!! anna wintour odak noktasi olabilir ama filmi izleyen herkes grace'e ve anna wintourla olan ilginc iliskisine hayran duruma geldi! zaten anna wintour ne kadar cadi, ne kadar seytan olursa olsun bir seyi cok iyi biliyor: takim kurmayi! andre de grace de onu anna yapan kisiler.

Unknown dedi ki...

ben de september issue'yu izleyince grace'e aşık oldum. en sevdiğim detay da bir çekim için modelle kameramanı karşılıklı çekmişlerdi. anna adamın göbeğini fotoshoplayın dedi grace arkasından gidip sakın sakın fotoshoplamayın. normal insan gibi gözükmesini istiyorum demişti :)

vintage peony dedi ki...

boom* kesinlikle..
pink* normal insan evet, sanki herkes 0 beden olmak zorundaymış gibi bakıyordu Anna.