18.4.10

hollywood style

Şimdi efendim bugün pazar değil mi..  Size göre pazar günü, sabahleyin deniz kenarında kahvaltı yapıp gazete okumak, iyice keyiflendikten sonra, sıkılıp eve gidip, cilt bakımı eşliğinde  film izlemektir tahminimce...  Ha birde akşam olup karanlık çökmeye başlayınca pazartesinin stresi inceden beyninize nüfuz etmeye başlar :)
Ama benim için pazar günü diğer günlerden farksız, çünkü burada tatil günü cumadır ve siz gecelere akarken ben de cumartesi sendromu başlar, gerçi alışıyor insan bir süre sonra.. Neyse durum bundan ibaret anlayacağınız, yıllık iznimize de az kaldı zaten, idare ediverin beni..

Hollywood style yeaaahh!!
Dün alışveriş yaparken parfümeride bu maskeler dikkatimi çekti. Salatalıklı kil maskesi, hem de Amerikano'dan vaaayy diyerek büyük kutusundan aldım. Eve gelince hemen denedim, şapşahaneymiş, Cildimi tazeledi diyebilirim, haftada bir yapıcam.. Karışımında kil, salatalık, ve bal var. Ben çok sevdim.. Bu markadan Türkiye'de var mıdır bilmiyorum ama tavsiye ederim.. Maske yüzümdeyken aklıma anneciğim geldi. Ben, kardeşim ve annem pazar günleri ev yapımı(kuru maya ve suyu karıştırıp) yüz maskesi yapardık,  bazen biraz fazla bekletirdik, yapışırdı yüzümüze iyice :) Aklımdan bu hatıralar geçerken kızımın olmasını diledim hemen :)

6 yorum:

DB JUNK dedi ki...

Ne güzel anlatmışsın, ben de maske yapmak istedim:)

vintage peony dedi ki...

teşekkürler ^_^
hemen yapın, çok tavsiye ederim. Annne-kız accaip eğlenceli oluyor, :)

simple present tense dedi ki...

vay vay vay..istedin ya gerisi gelir gari...

vintage peony dedi ki...

öyle mi dersin kııız? Aklımdan geçiverdi beyaw :S

Meral Erdoğan dedi ki...

peonny'cigim olsun senin de guzel bir kizin, birlikte yuzunuze sulandirilmis kuru maya yapistirin :)

vintage peony dedi ki...

inşallah kız olur :))