23.2.10

Vogue ilk heyecan..

Vogue Türkiye hakkında zaten bir yazı yazmayı düşünüyordum. Ama bu haberi okuyunca çok üzüldüğümü söylemeliyim.
Vogue' un ilk sayısını, ilgisi olmayanların bile satın alıp bir köşeye kaldırmalarını, dünyanın 1 numaralı dergisinin Türkiye'de çıkan ilk sayısının heyecanını yaşamasını yazacaktım. Eh sadece 1000 kişi için hazırlanmış bu özel basımı kaçırmayın artık!!!!



''VOGUE Türkiye'nin ilk sayısından 1000 adet dergi, özel olarak numaralandırıldı. Numaralı baskılar, tüm dergiler bayilere ulaşmadan önce tek bir noktada satışa sunulacak.     

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de, VOGUE koleksiyonu yapan pek çok takipçi olduğunu bilen Vogue Türkiye, numaralandırılmış baskıları onlar için hazırladı. Bu özel sayılar dergi piyasaya çıkmadan 20 saat önce meraklılarına ulaşacak ve standa gelen ilk 1000 koleksiyoner bu sayılara sahip olabilecek.
24 Şubat Çarşamba, saat 13.00?ten itibaren İstinye Park markalar caddesinde özel hazırlanan VOGUE TÜRKİYE standında satışa sunulacak ve 28 Şubat Pazar akşamına kadar açık kalacak.


Derginin ilk sayısında emeği geçen ekip, aylardır heyecanlı bekleyiş içinde olan tüm VOGUE Türkiye takipçileri için saat 13.00-15.00 arasında İstinyePark markalar caddesindeki VOGUE noktasında bir araya gelecek. ''

Beni boşverin, ben en ''imkansız'' yerdeyim. Sahip olduklarımla şükretmiyor değilim yanlış anlaşılmasın. Sadece o sayıya sahip olamayacağım için şu anda çok çok üzgünüm...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

İzmir gibi bence Dünya başkenti olabilecek güzellikteki bir yerde hiçbir atraksiyon yok. Bütün event, action vs İstanbul'da. Deli oluyorum, sosyete elinde Vogue basına poz verir artık :)

vintage peony dedi ki...

kadere bak kardeşim!!
bi de altına vogue hatırası yazarlar, biz de kıskanırız işte :/
Orhan gencebay dinleriz bundan kelli :(

iyilik, güzellik dedi ki...

bende çok üzgünüm,istanbulda yaşıyorum ama yarın istanbul da değilim..bu da kader işte..:(

vintage peony dedi ki...

sendeki de ne şansmış kanka.
sen git bugün kafayı çek en iyisi :D

Beetle dedi ki...

hmm, ben yarin istinye parka gitmeyi dusunuyordum. alabilirsem sana gonderebilirim belki.

Beetle dedi ki...

aa ama sen yurtdisindasin di mi. neyse bakariz yine bir seyler ;)

Beetle dedi ki...

gidemedim ben bugun. sna da oyle yazmistim ama ..haber vereyim dedim.

Yasasin Ben dedi ki...

amannn sallayın gitsin arkadaşlar yani sonuçta bu işi madem meraklıları için değer bilenler için yapacaklarsa eğer o halde başka bir yol yöntem yapmaları lazımdı. Herkes İstanbul'da olacak da İstinye Park'a gidip kuyrukta bekleyecek gibi bir şart karmaşası yaratmaları zaten başından abes. Allah büyük, bir şekilde bir yerde düşer bize de:)))

vintage peony dedi ki...

sekret mi yapalım :)