2.7.11

Çilek Reçeli


Kavurucu bir cumartesi gününden herkese merhaba.
Bebeğimin dünyaya gelmesini beklerken ben de bir yandan mutfak ve dekorasyon becerilerimi geliştirmeye çalışıyorum.
İlk reçel denemem nasıl oldu?
Kıvamının nasıl olması gerektiğini bilmediğim için çok kaynatmışım. Epey yoğun oldu. Annem ''reçel yap'' karışımlarının çok kolay olduğunu ve meyvelerin diri kaldığını söyledi. Önümüzdeki hafta böğürtlen ve vişne yapacağım.
Reçel kavanozunu biraz süsledim. Akşamüzeri çay içmeye gideceğim bir sokak öteye taşınan ve reçeli çok seven İngiliz arkadaşıma hediye edicem.
Reçel yapmayı denemek isterseniz,  şu siteden bakabilirsiniz.

Güzel haftasonu geçirmenizi dilerim


1 yorum:

battodol dedi ki...

o ooo aştın iyice vintyim :)